• Újszülött
50ml 4Color Thermochromic hajfesték Érdekel Krémmel Védeni Fejbőr színváltó Stílus - Divat hajfesték Krém Unisex (Misty Lila)
zoom_in

50ml 4Color Thermochromic hajfesték Érdekel Krémmel Védeni Fejbőr színváltó Stílus - Divat hajfesték Krém Unisex (Misty Lila)

HUF 876.15

Elérhetőség
check Készleten

【Csoda, Festék】Feltűnő Árnyékban megváltoztató Hatás!A Csoda, Színezékek jön egy hőmérséklet-érzékeny színe változó hatása, hogy megfeleljen az egyedi személyiség. 【Thermochromic színváltó】Az árnyalatok megváltozik, amikor több mint 18°C (64°F) a széles, élénk árnyalatok.Könnyű Alkalmazás!Egyszerűen alkalmazható a Csoda, Színezékek rá a kívánt területet, haj, várja, hogy száraz, vagy szárítsd meg a festék, egész nap élénk, árnyékban-változó csoda!. 【DIY Divat Haj 】Élénk Drámai Színjátszás!Nincs több középszerűség!A Csoda, Színezékek hozott a különböző élénk árnyalatok attól függ, hogy a környező hőmérséklet!Élvezze a végtelen számos árnyalata. 【Tápláló Haja Színe Krém】A Csoda, Színezékek jön létre a természetes összetevők, mint például a Brazil Argán Olaj, Keratin Lényeg, így a haj egy kényeztető kezelést vehetnek igénybe a csodálatos árnyalatok!Színezés Kezelés Készült Kényeztető!Nincs több káros színezés folyamat. 【Könnyen Használható】Egyszerűen alkalmazza a Csoda, Színezékek rá a kívánt területet, haj, várja, hogy száraz, vagy szárítsd meg a festék, egész nap élénk, árnyékban-változó csoda.Típus : Festék Alkalmas : haj, Haj Típus : Minden hajtípusra Nettó tartalom : 50ml Tulajdonságok : Lehet változtatni a színét, hőmérséklet alapján a Csomag tartalma : 1db színű hajfesték.

Jobban tetszik neked..