• Újszülött
MERIGLARE Hajszárító Horog Háziállatok Bókokat Szárító Ház Tartós
zoom_in

MERIGLARE Hajszárító Horog Háziállatok Bókokat Szárító Ház Tartós

HUF 2428.65

Elérhetőség
check Készleten

180° - os forgó,kényelmes számodra.Használja a szárító otthon, könnyen, gyorsan pet szárítás.Használja ingyenes kezét, hogy száraz a kiskutya.Lehetővé teszi, hogy tartsa a szárító, ahol akarsz, vagy kell, hogy legyen.Állni, hogy tegye rendbe hajszárító.Leírás : - 180° - os forgó,a kényelmesebb Használat hogy van szabad keze, hogy száraz a kiskutya - Használja a szárító otthon, könnyen, gyorsan pet-szárítás - Álljon fel, majd a fix hajszárító - Lehetővé teszi, hogy tartsa a szárító, ahol meg kell, hogy be Specification : - Anyag : Műanyag - Méret(Hxszxm) : Kb. 14x14x44 cm-es/5.51x5.51x17.32 inch Package Tartalma : 1 Darab Pet Hajszárító Állni Holder Note : Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más a méret felett.Mivel a fényhatások, monitor beállítások, stb.Lehet, hogy someslight különbség a színek, a képek, a actualitem.

- Material:
Plastic
- Size(LxWxH):
Approx. 14x14x44 cm/5.51x5.51x17.32 inch
Package Includes:
1 Piece Pet Hair Dryer Stand Holder :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above. :
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be someslight difference in the color of the pictures and the actualitem. :

Jobban tetszik neked..