• Újszülött
INGA Tetoválás Lip Tint 4.5 g | Félig Matt Típusú Árnyalat, Nagy Tartósság | Puha Bársonyos Textúra , Tartós (Piros 001)
zoom_in

INGA Tetoválás Lip Tint 4.5 g | Félig Matt Típusú Árnyalat, Nagy Tartósság | Puha Bársonyos Textúra , Tartós (Piros 001)

HUF 4048.65

Elérhetőség
check Készleten

[INGA TETOVÁLÁS LIP TINT] egy Félig matt típusú árnyalat, nagy tartósság.Van egy puha, bársonyos textúra, hogy nem matt, de nem tincset, majd alkalmazzák a száját simán, valamint tetoválás-így marad, vékony, rögzítése után a kérelmet. [8 COLORS], Amely egy divatos szín, hogy mindenki szereti a meleg, hűvös semleges hangok. [TARTÓS] -, Mint egy tetoválás, ez erős színező tartja hatalom, még hosszú idő után. A [BLUR PEDIG FOLT] Specializálódott elmosódott, majd elkeni az ingyenes ügyében, gradiens, teljes ajak termelés. [NEM kell AGGÓDNI] Tökéletes Textúra nélkül ráncok a száj nélkül hámlás le az elhalt sejteket.Tetoválás Lip Tint INGA - Nem csak érzés, mint a toll könnyű, mint ha nem aplpied, de nem is az a vége, porszerű befejezni, valamint a magas fenntarthatósági.Ez nem jön le könnyen.Maszat a Inga egyedi aranyos szélén applikátor, valamint folt a tipp az ujját.saját jelenet INGA TETOVÁLÁS LIP TINT eredeti moody szín.Dim Mélyen a Tökéletes szín megfelelő egy több légköri mélyen Trendi Színek, Színes vezet ez a tendencia.Hozd létre a saját hangulata akvarell, mint amilyennek látszik.Tetoválás Lip Tint 8 Szín : Rose 001 Rózsaszín 001 Lila 001 Lila 002 Piros 001 Piros 002 Narancs 001 Barna 001.

Jobban tetszik neked..