• Újszülött
3 Hordó Hullámos Vas, 25MM Turmalin Kerámia Curling Fogó, a LCD-Kijelzőn a Hosszú Haj Stílus Eszköz a Hosszú, illetve Rövid(USA)
zoom_in

3 Hordó Hullámos Vas, 25MM Turmalin Kerámia Curling Fogó, a LCD-Kijelzőn a Hosszú Haj Stílus Eszköz a Hosszú, illetve Rövid(USA)

HUF 4966.65

Elérhetőség
check Készleten

? 【3 Cső hajcsat】 : 3 csövek létre, S-alakú hullámok.Importált kerámia bevonat-technológia, magas hőmérsékletű ellenálló, engedje nagy mennyiségű negatív ionok, miközben védi a hajat, így A haj lesz egészséges, természetes, fényes, a hajformázó termékeket, A szép frizura is hosszú idő egész nap. ? 【Gyors fűtés 30 másodperc】 : PTC gyors fűtési technológia, Ez a hajcsat is emelkedhet 0-tól 210 ° C-on 30 másodperc.Tipp : 80 ° C alkalmas azok számára, akik a gyengébb haj, míg 210 ° C alkalmas a haj merev haj.Könnyen beállíthatja a hőmérsékletet, hogy megfeleljen a haj típusát, valamint csökkentheti a smink idő, hogy hozzon létre egy szép "S" hullám. ? 【LCD Kijelző】 : Mi van szerelve egy LCD kijelző, 3 cső hajsütővas egyértelműen kijelző a hőmérséklet.Az intuitív telefonos vezérlés szabályozható a hőmérséklet az ön igényei szerint.A művelet egyszerű, könnyen létrehozhatja saját frizura, akár rövid vagy hosszú haj, lehet viselni.Vastag vagy vékony, ezek a hajcsavarók tökéletesen működik. ? 【Biztonsági garancia】 : Könnyen használható hullám hajcsat, ergonomikus, csúszásmentes fogantyú, szigetelt hordó tipp, amely nagyobb biztonságot.Gubancmentes kábelek, hogy lehet forgatni 360 fokban, csúszásmentes fogantyúk, valamint szigetelt hordó vége kiegészítő biztonsági. ? 【Működik minden hajtípushoz】 : ha rövid vagy hosszú haj; Durva vagy finom, ez a 3-bár hajsütővas varázslat.Tökéletes szakmai haj hullám alakításában, hajápolás negatív ionok.Lesz egy profi fodrász, bárhol, bármikor.Szolgáltatás : 1. PTC gyors fűtési technológia, 30 másodperc gyors fűtés, intelligens állandó hőmérséklet, nem károsítja a haj. 2. 360 ° - ban forgatható tápkábel, kényelmes művelet.Ergonomikus markolat a klipet, kényelmes. 3. Többrétegű szerkezet, magas minőségű bevonat csökkenti a sima, fénylő, érdekel a haj.Egyszerű, elegáns megjelenés. 4. Lobbant anti-égési héja, megakadályozza az égő, ha hullámzást.LCD hőmérséklet-kijelzés, kényelmes művelet. 5. Hőmérséklet-szabályozás a 80-210 ℃, akkor állítsa be a hőmérsékletet szerint a minőség a haj.Tulajdonságok : Állapot : 100% új.Elem Típus : hajsütővas Anyag : PTC kerámia Termék hőmérséklet : 80-210 ℃ (digitális vezérlés hőmérséklet beállítás) Vonatkozó haj : a nedves, mind a száraz Termék alkalmazása : haza, fodrászat, stb.Konkrét műveletet : 1. Helyezze be a dugót a konnektorból használat előtt állítsa be a hőmérsékletet, hogy a jelzőfény világít, a hajsütővas kezd felmelegedni. 2. Után előmelegítés 1-2 percig, az üzemi hőmérséklet eléréséig használható. 3. Használat előtt fésüld át a hajad finoman oszd szakaszokra, a munka, a fonalat hátulról előre.Ha használja, ez az első alkalom, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a működési módszer, ha nincs bekapcsolva. 4. Használat után, a hatalom kell kapcsolni / elvágták tárolható után természetes hűtés.A csomag lista : 1 x hajsütővas.

Condition:
100% new.
Item Type:
Curling Iron
Material:
PTC ceramic
Product temperature:
80-210 ℃ (digital control temperature setting)
Applicable hair:
wet and dry
Product application:
home, hair salon, etc.
Specific operation:
1. Insert the plug into the outlet before use, adjust the temperature, see that the indicator light is on and the curling iron begins to heat up. :
2. After preheating for 1-2 minutes, the operating temperature is reached and can be used. :
3. Before use, comb the hair gently and divide it into sections, and work with strands from back to front. If you are using it for the first time, it is recommended that you familiarize yourself with the operating method when it is not turned on. :
4. After use, the power should be turned off / cut off and can be stored after natural cooling. :
Package list:
1 x curling iron :

Jobban tetszik neked..